Hem » Lackboxar

Lackboxar

SVENO

SVENO lackbox Bolest

Vår premium lackbox som är helt egentillverkad och med många fördelar i funktion och design.
Portar i båda gavlar med stora fönsterpartier, belysning vid tak och längre ner på vägg, vårt Pop-Up filtergolv eller väggutsug, värmeåtervinning, användarvänlig manöverpanel.
Denna går helt att integrera med andra delar i skadeverkstaden för att få ett enhetligt utseende och optimalt arbetsflöde.

 

Vilken lackbox passar dig bäst?
Vår målsättning är att kunna erbjuda en lösning för just din verksamhet. Vi hjälper dig att ta fram ett förslag som skall passa dina önskemål och behov. Kontakta projektsäljare Stefan Ivarsson 0340 – 20 11 01.
Läs mer hur vi jobbar med kundanpassade lackeringsanläggningar.

 

CMC Piper

CMC Piper interior

Enklaste modellen tillvekad i Italien. För den mindre lackeringsverkstaden. Bra prestanda och god driftekonomi.
Portar i en gavel, belysning vid tak, golvutsug.
Går att få med tillval som mellantorksystemet RowitJet, extra gångdörr, lyftbord från Herkules och extra port för genomkörning.

 

CMC Stealth

CMC Stealth interior

Flexibel lackbox i sober design tillverkad i Italien. Passar dig som har eller planerar en större skadeverkstad med flera boxar, färgblandningsrum, torkugn och förarbetsplatser som allt skall byggas ihop till en snygg enhet med ett gott arbetsflöde.
Portar i en gavel, belysning vid tak och längre ner på vägg, golvutsug.
Valbar finish i vitlack eller stål.
Går att få med tillval som mellantorksystemet RowitJet, extra gångdörrar, lyftbord från Herkules och extra portar för genomkörning.

 

Vilken lackbox passar dig bäst, är det CMC?
 Vi hjälper dig att ta fram ett förslag som skall passa dina önskemål och behov. Kontakta Stefan Ivarsson 0340 – 20 11 01.