Hem » nyheter

Julledigheten närmar sig med stormsteg och det är hög tid att!

22 november 2018 Inga kommentarer

Beställ filter idag!

För bästa lackeringsresultat rekommenderas filterbyten! Våra servicetekniker skickas relativt ofta till en lackeringsanläggning eftersom det inte fungerar fullt så bra som det har gjort. Exempel på detta kan vara dörrar som är svåra att stänga på grund av tryckproblem. Som regel märker vi att det enda som är fel är att filtren inte har byts på enlängre tid. Slutsatsen för det hela blir; Om du inte byter filter regelbundet kommer det till slut att åsidosätta kvalitén på det lackarbete som utförs. Det kommer även att skapa frustration bland medarbetare som använder boxen. Det kommer i slutändan garanterat gå ut över lackboxens livslängd. Lackeringsboxen som är en av de största och viktigaste investeringarna i er verksamhet, ta hand om den! Beställ filter idag! order@bolest.se

 

Ställ en fråga eller lämna en kommentar!

Fyll i uppgifterna nedan. Dessa sparas inte av oss men av din webbläsare för att du ska slippa fylla i de nästa gång. Du kan prenumerera på dessa kommentarer via RSS.