Hem » nyheter

Det händer mycket spännande just nu!

1 juni 2018 Inga kommentarer

Hos Bolest är det fullt upp med GDPR, lackboxar och nya standardlösningar som ska bli klart före semestern.

Det är mestadels intressant, roligt och utmanande!Nu fram till semesterperioden är våra säljare och serviceteam ute för att träffa er. Vi har delvis kunder som önskar hjälp med kompletta skadecenter och konsultation kring hur vi kan lösa deras ny- eller ombyggnation. Vi har även våra serviceavtalskunder som har sin årliga service, vi servar alla olika modeller och fabrikat av lackboxar. Är du nyfiken på ett serviceavtal eller står där nu och funderar på en ny lackbox?

Ring Stefan +46 (0)340-201101 & Johan +46 (0)340-201103

Ställ en fråga eller lämna en kommentar!

Fyll i uppgifterna nedan. Dessa sparas inte av oss men av din webbläsare för att du ska slippa fylla i de nästa gång. Du kan prenumerera på dessa kommentarer via RSS.