Hem » nyheter

Vår erkänt goda service har precis blivit ännu bättre, vi hälsar vår nya serviceansvarig Lennart välkommen!

9 maj 2018 Inga kommentarer

Det känns så härligt att få arbeta med ett engagerat gäng som levererar fantastiska produkter till lika fantastiska kunder

Lennart Andersson är namnet och jag är helt ny hos Bolest AB, jag jobbar som serviceansvarig på Bolest. Jag kommer främst att jobba med service av lackboxar från många olika leverantörer på mina Servicerundor runt om i Sverige. Servicerundorna är bokade så att kunderna i samma region besöks vid samma tillfälle då blir det kostnadseffekt och minsta möjliga stillestånd i produktionen för anläggningarna. Min ambition med arbetet är att kunden inte skall få några akuta stopp mellan service och därmed kunna hålla sina leveransåtagande.

Har sedan barnsben haft ett genuint teknikintresse. Jag har en bakgrund som servicetekniker inom sjukhus o läkemedelsindustrin och har jobbat både på hemmaplan men även runt om i världen. Jag har även jobbat som mekaniker inom stålindustrin och som drifttekniker i fastighetsbranschen med fastighetsautomation och ventilation. Det jag fått återkopplat till mig från tidigare kunder är att jag hjälper kunden att lösa problem på ett bra och enkelt sätt, ingenting är omöjligt för mig. På min fritid är det hem och familj som gäller där ”barnbarnen” står i centrum, det blir även någon resa tillsammans med sambon för värme och avkoppling.

Har ni frågor angående er service slå mig en signal på +46 (0) 340- 20 11 08 Lennart Andersson

e-post:  lennart.andersson@bolest.se

 

Ställ en fråga eller lämna en kommentar!

Fyll i uppgifterna nedan. Dessa sparas inte av oss men av din webbläsare för att du ska slippa fylla i de nästa gång. Du kan prenumerera på dessa kommentarer via RSS.