Hem » nyheter

Möt vår nya kollega Johan!

25 januari 2018 Inga kommentarer

Äntligen! Känns så härligt att äntligen få arbeta med branschens i särklass mest imponerande produkter!

Johan Karlsson är namnet och jag är helt färsk hos Bolest AB, jag kommer jobba som resande säljare med ansvar för vissa standardprodukter men främst ansvara för våra enormt prisvärda italienska CMC-lackboxar. Jag kommer även att jobba en hel del tillsammans med Stefan Ivarsson på större projekt. Min förhoppning och vision är att kunna öppna upp en bredare kundbas där vi kan möta alla typer av kunder oavsett storlek på projekt, genom detta fortsätta ta marknadsandelar och stärka varumärket Bolest.

Har ett brinnande intresse för premiumbilar och teknik vilket förhoppningsvis kommer hjälpa mig då jag är helt ny inom denna branschen. Jag kommer från en bakgrund av försäljning, ledarskap och utbildning inom detaljhandel men även direktförsäljning. Mitt mantra när jag möter nya människor är att alltid göra ’’det lilla extra’’, det där som ingen förväntar sig men som gör att vi kan skapa förtroende för varandra. Jag tror på långsiktiga samarbeten och att ingenting är omöjligt utan att problem istället är till för att lösas. Jag tycker om ärlighet och service i världsklass. Min förhoppning är att hålla en nära kontakt till våra kunder och att alltid sträva efter att vara tillgänglig för deras skull. Min privata tid speglas allt som oftast av, en tur med cykeln, ett nördigt intresse av att testa japansk whisky och att resa till nya platser så ofta det går.

Johan Karlsson  +46 (0)340-201103  Johan.karlsson@bolest.se

 

 

Ställ en fråga eller lämna en kommentar!

Fyll i uppgifterna nedan. Dessa sparas inte av oss men av din webbläsare för att du ska slippa fylla i de nästa gång. Du kan prenumerera på dessa kommentarer via RSS.