Hem » referenser

Norrmans Billackering siktar högt

12 februari 2013 Inga kommentarer

Norrmans Billackering QADs

”Vi har hög målsättning med vår verksamhet och försöker hela tiden blir effektivare i alla delar för att bli så lönsamma som möjligt. Valde Bolest för deras produkter och personal är i toppklass.”
Peter Rydén, Norrmans Billackering AB, Uddevalla

På Norrmans Billackering ville vi effektivisera genom att korta ner torktiderna i våra två befintliga kombiboxar och investerade därför i QADs blåssystem.
Först var vi lite oroliga att installationen skulle innebära ett långt avbrott i produktionen men montaget gick väldigt snabb och smidigt. Resultatet blev snyggt och det syntes att montörerna var proffs.
Systemet har varit igång sedan dag ett och fungerar perfekt. Vi tjänar ca 10 min/torkning, vilket gör att vi utan vidare kan måla två omgångar extra per dag.
Vi är väldigt nöjda med investeringen, utan separat torkugn ger QADs blåssystem oss möjlighet att producera mer effektivt i befintlig anläggning. Alla målade detaljer blir mer genomtorra vilket gör att vi kan utföra eventuella efterarbeten direkt efter tork.

Här på Norrmans Billackering har vi hög målsättning med vår verksamhet och försöker hela tiden bli effektivare i alla delar för att bli så lönsamma som möjligt. Valde Bolest för deras produkter och personal är i toppklass.

(OBS! Bilder är inte från Norrmans.)

Ställ en fråga eller lämna en kommentar!

Fyll i uppgifterna nedan. Dessa sparas inte av oss men av din webbläsare för att du ska slippa fylla i de nästa gång. Du kan prenumerera på dessa kommentarer via RSS.