Hem » referenser

Helmia Bil satsade på skadecenter i Karlstad

6 april 2011 Inga kommentarer

Ett av huvudkraven var att vi skulle ha en problemfri driftssäker anläggning med låga energikostnader från en leverantör.
Bolest är allt de andra inte är.”
Göran Risberg, Skadecenterchef Helmia Bil, Karlstad

“Efter att företaget tagit beslut om att investera i nytt skadecenter med helt nyproducerad anläggning började vi undersöka vilka som fanns och hade kunskap om att bygga/projektera skadecenter med lackboxar, torkugn, färgblandningsrum, slip- och grundarbetsplatser samt ventilation. Vi fick då genom rekommendationer av kollegor att Bolest var den leverantör vi skulle kontakta. Ett av huvudkraven var att vi skulle ha en problemfri driftssäker anläggning med låga energikostnader från en leverantör.

Möjligheten att bolla idéer samt förändra utformning med Bolest konstruktörer gjorde att vi hittade bästa lösningen för vårt behov. Viktigt för oss var att hela anläggningen projekterades och installerades av en och samma leverantör.

Upplevelsen från första kontakt var flexibilitet, kunnande och förståelse för kundens behov i fokus.

En av de största fördelarna var deras förmåga att ge oss som kund det vi förväntade oss och att de alltid höll vad de lovade. Att vår anläggning sen har snygg design, bra tekniska lösningar med modernt tänk gör inte saken sämre.

Stort extra plus: deras online-hjälp är outstanding, finns alltid tillgängliga med snabba svar på frågor & lösningar.

”Bolest är allt de andra inte är”, avslutar Göran.

Energiuppgifter:

Värmekälla: Fjärrvärme.
Effektbehov med värmeväxlare: 424 kW.
Sparad effekt genom värmeväxlare: 815 kW.

Produkter:

Skadecenter lackering:
Driftsatt: 2010.
Yta på lokalen:  ca 700 m².
Snittskada: ca 3 500 kr.
Objekt/dag:  12 st.

www.helmia.se/bil/

 

Ställ en fråga eller lämna en kommentar!

Fyll i uppgifterna nedan. Dessa sparas inte av oss men av din webbläsare för att du ska slippa fylla i de nästa gång. Du kan prenumerera på dessa kommentarer via RSS.